Lær kidsa koding | Eidsiva )
Lær kidsa koding

Kodeklubben i Lillehammer arrangeres for barn og unge slik at de kan lære seg koding. På kodeklubben blir deltakerne guidet av kompetente veiledere, som gir opplæring og oppgaver til barna.

Behovet for kompetanse på koding er stadig økende, og slik gir vi den kommende generasjonen ferdigheter vi vet kreves i fremtiden.

Kodeklubben bygger på «Lær kidsa koding», en frivillig bevegelse som arbeider for at barn og unge skal lære å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet.

Lær Kidsa Koding er et nettverk for alle i Norge som er opptatt av verdien av å lære barn IT, og det skal også være en arena for samspill, engasjement og lokale muligheter.

- Et bibliotek skal være et sted for tilhørighet, tilgjengelighet og et gratis tilbud uansett hvem man er. Kodeklubb er et godt eksempel på dette: Kodeklubben Lillehammer er et gratis fritidstilbud for barn og unge, et møtested for alle som er interessert i teknologi, hvor man kan delta med eller uten forkunnskaper, sier bibliotekar i Lillehammer bibliotek Hege Gjerdbakken.

Kodeklubben er et samarbeid mellom Eidsiva, Ikomm og Lillehammer bibliotek og litteraturhus. Tilbudet er gratis. 

Eidsiva er en naturlig samarbeidspartner gjennom vårt samfunnsansvar og fokus på digital inkludering.