Peak Shaper lanserer ny teknologi | Eidsiva )
Peak Shaper lanserer ny teknologi

Peak Shaper lanserer Dimensjonator, et helt nytt verktøy og teknologi som vil forenkle vurderingen om å ta i bruk batterier for nettselskap og industri.

- Vi er veldig glade for å introdusere dette! Dimensjonatoren ligger nå tilgjengelig på Peak Shaper sine nettsider, og skal bidra til at kundene enkelt kan få et estimat for batteridimensjon, forklarer Kine Ryberg Strupstad, ansvarlig for Peak Shaper-tjenesten i Eidsiva Vekst.

Teknologien tar hensyn til en rekke variabler, og gir brukerne et pålitelig estimat. Med tilgang til reelle data og en brukervennlig plattform, blir dimensjonatoren et viktig verktøy for brukerne når de skal finne den beste løsningen for sine behov. 

- Vi ønsker å ta ned terskelen for å vurdere batterier som en mulig løsning på kapasitet og effektutfordringer for våre fremtidige kunder. Dette er et godt eksempel på hvordan teknologi og fleksible løsninger kan bidra til å møte samfunnets behov, sier Kine.

Lanseringen følger i kjølvannet av Peak Shapers tidligere suksess med å møte markedet på en innovativ og fleksibel løsning. Tjenesten fortsetter arbeidet med å gjøre oss handlekraftige til å møte det grønne skiftet, og forme fremtiden der samfunnets behov for elektrisitet møtes.