Kontakt oss

Ta kontakt med kundeservice hvis du har spørsmål eller trenger veiledning om ditt kundeforhold. Eidsiva har egne kundesentre for bioenergi, nettleie og bredbånd. For presse og mediekontakter, se Om Eidsiva.

Eidsiva Energi (Eidsiva Marked AS) ble en del av Fjordkraft fra 1. mars 2021. Dette er det tidligere markedsselskapet i Eidsiva-konsernet, som blant annet selger strømavtaler til privat- og bedriftsmarkedet. Tidligere kunder i Eidsiva Energi som har spørsmål om sin strømavtale, fakturering eller overføringen til Fjordkraft kan kontakte Kundeservice i Fjordkraft på telefon 23 00 61 00 eller på e-post kundeservice@fjordkraft.no

Eidsiva-konsernet vil bestå som før, nå med datterselskapene Elvia (strømnett), Eidsiva Bredbånd (TV og internett) og Eidsiva Bioenergi (fjernvarme). 

Elvia Kundeservice

Elvia Kundeservice

Elvia AS bygger, drifter og vedlikeholder strømnettet i store deler av Innlandet, Viken og Oslo. Har du spørsmål om nettleie, automatiske strømmålere, bygging eller trefelling kontakter du kundeservice i Elvia.

Gå til hjemmeside

Kontaktskjema

Eidsiva Bredbånd Kundeservice

Eidsiva Bredbånd Kundeservice

For spørsmål om bredbånd og internett, ta kontakt med kundeservice i Eidsiva Bredbånd. Eidsiva Bredbånd leverer bredbåndstilgang og fiber i Innlandet.

Gå til hjemmeside

Kontakt Eidsiva Bioenergi

Kontakt Eidsiva Bioenergi

Eidsiva Bioenergi ble etablert i 2008 og drifter, prosjekterer og bygger ut bioenergianlegg i Innlandet.

Kontakt Eidsiva Bioenergi

Generelle henvendelser

For spørsmål om strømavtaler og faktura, kontakt din valgte strømleverandør. 

Har du andre spørsmål eller er usikker på hvor du skal henvende deg? 

Send oss gjerne en e-post på kontakt@eidsiva.no