Tilbake til forsiden
Bilde av Sturla som går på ski, klipp fra mental helse filmen

En litt lysere jul

Årets mest meningsfulle julegave er å spre lys til de som kjenner på mørket. Mental Helse Ungdom har påtatt seg et betydningsfullt samfunnsansvar – å sikre at alle barn og unge har en best mulig psykisk helse.

Publisert: 15.12.2023

For mange kan julestemningen overskygges av et mørke, og i julen er det spesielt viktig å være til stede som et lyspunkt i hverdagen. For noen er en samtalepartner det som står øverst på ønskelisten.

Tilbud for unge
Hjelpechatten til Mental Helse Ungdom er et lavterskel tilbud åpent for alle barn og unge som trenger noen å snakke med. Flere hundre fantastiske frivillige vier sin tid til å lytte, forstå og støtte unge mennesker, gjennom alt livet kaster deres vei.

Med ønske om en lysere jul
Årets julegave fra Eidsiva-konsernet går nok en gang til Mental Helse Ungdom og deres viktige arbeid. Bevisstgjøring om mental helse er viktig for oss gjennom hele året, gjennom ulike aktiviteter og markeringer. Dette samarbeidet tjener også som en påminnelse om viktigheten av å åpne opp for samtaler og vise omsorg for hverandre.

I tillegg til å sørge for lys i lampa, varme og stabilt internett, skal vi være en driver for hverandre. I fellesskapet finner vi styrken til å bry oss, være åpne og støtte hverandre.