Tilbake til forsiden

Vi sørger for at din bedrift alltid er på

Nettverk til bedriften - uansett størrelse.

Er din kommune tilstrekkelig forberedt på digitale trusler?

23. april arrangerer vi sikkerhetsseminar for kommuner på Lillehammer. Du kan delta via Teams eller fysisk oppmøte.

Mann inne på sentral og ser på skjermer

Sikkerhetstjenester

Sikkerhet i den digitale verden er viktigere enn noen gang. Vi har effektive og pålitelige sikkerhetsløsninger som bidrar til at virksomheter og ansatte har god beskyttelse mot cyberangrep.

To kollegaer foran fire skjermer

Internett

At nettet fungerer, er avgjørende uansett hvilket behov du har. Vi sørger for å få deg enkelt på nett med en rask og sikker løsning, tilpasset bedriftens behov.

To kollegaer har en samtale i en trapp

Datasenter

Vi tilbyr et colocation datasenter med transportfibernett og sikkerhetstjenester i en samlet løsning. Norsk eierskapsstruktur gir sikre rammer og langsiktighet. 

Datasenter

Min Virksomhet

Min Virksomhet gir deg oversikt over bedriftens abonnement og tjenester. Du kan administrere bedriftens kundeforhold, se faktura og se fremdriften på dine bestillinger. Du kan også melde inn saker til kundeservice.

Min virksomhet stock bilde

Samfunn og bærekraft

Fornybar energi er en forutsetning for bedre klima og miljø, og effektiv infrastruktur er kritisk for et velfungerende samfunn. Samfunnsansvar ligger derfor i hjertet av vår virksomhet. Vårt hovedmål er å bidra til bærekraftige byer og samfunn som skaper skaper verdi for hele samfunnet.

Fotballbane sett ovenfra

Siste nytt fra bedrift