Tilbake til forsiden
Vegard Fredheim, Stein Vasrud, Marie Louise Lörken og Robin Mikalsen på Skeikampen. 

Eidsiva Bredbånd har inngått langsiktig avtale med Destinasjon Skeikampen

Vi er takknemlige for den store kundeoppslutningen i destinasjonen, og ønsker å gi noe tilbake til hyttesamfunnet på Skei. 

Publisert: 12.02.2023

Eidsiva bidrar til destinasjonsutvikling

Sammen med Destinasjon Skeikampen skal vi bidra til at Skei blir et enda bedre sted å være, enten man skal benytte de flotte skimulighetene, være online i jobb eller for underholdning. 

Vi har derfor inngått en samarbeidsavtale hvor vi bidrar med 100 kr. per Eidsiva-kunde i året til Destinasjon Skeikampen. Eidsiva vil bidra til å gi Destinasjon Skeikampen best mulig rammebetingelser til å fortsette med sitt positive arbeid mot å gjøre Skei til en enda mer attraktiv destinasjon. 

Oppgradering til fiber

Alle eksisterende kunder på eldre teknologi (coax) får nå et løft til fiber. Mange nye hyttefelt vil også få tilbud om lynrask fiber fra Eidsiva.

Eidsiva Bredbånd har i over 10 år levert bredbåndstjenester til Skei.

-Vi er imponert over utviklingen destinasjonen har vært gjennom i samme tidsperiode, sier Direktør for privatmarkedet, Robin Mikalsen.

-Vi er langsiktige i vår utbygging, og gleder oss til å bidra til fortsatt bærekraftig utvikling på Skei med Destinasjon Skeikampen som drivkraft, sier Mikalsen.