Tilbake til forsiden
Barnehender med Elvia refleksvest

Refleksvester til førsteklassinger

Eidsiva og Elvia sin avtale med Trafikkland sørger for at alle førsteklassinger i Hamar Kommune får delta i trafikkopplæring.

Publisert: 21.09.2021

Gjennom et virtuelt land og et tilhørende hefte kalt Trafikkland, lærer barna de aller viktigste reglene i trafikken. I tillegg til dette får alle førsteklassingene i Hamar sin egen refleksvest, slik at de er godt synlige i høst- og etter hvert vintermørket.

I Trafikkland møter barna figurer som Bente Bil, Frida Fotgjengerfelt, Petter Politibil, Silje Skolebuss, Stian Syklist og Terje Trafikklys.

- Denne gangen valgte vi å sette Elvia-logoen på materiellet, og det synes vi ble veldig bra. Avtalen er en del av sponsorvirksomheten, som bidrar til økt kjennskap og kunnskap om våre to merkevarer, gjennom tydelig eksponering, forteller sponsoransvarlig Vibeke Hoelseth. 

Trafikkland AS tar trafikkopplæring blant skolebarn på alvor og i Eidsiva-konsernet er vi veldig opptatt av HMS, her med spesielt fokus på S og sikkerhet. I den sammenheng er det naturlig for Eidsiva å være med på denne type avtaler, som igjen gir både barn og bilførere en tryggere opplevelse langs veien.