Tilbake til forsiden
Bilde av representer fra Eidsiva og Roterud IL

Roterud + Eidsiva = Sant

Med stor glede kunngjør vi at Eidsiva har fornyet sitt langvarige partnerskap med Roterud Idrettslag (IL). Dette samarbeidet vil fortsatt være en sterk støtte for lokalsamfunnet og idrettens verdier.

Publisert: 28.08.2023

Siden 1908 har Roterud IL vært et viktig samlingssted for barn og unge på Lillehammer. Idrettslaget har ikke bare vært en arena for fysisk aktivitet, men også et inkluderende miljø som omfavner mangfoldet i lokalsamfunnet. Partnerskapet gir en meningsfull plattform for utforskning av talenter, og for å bygge varige vennskap.

Bredde har alltid vært en kjerneverdi for Roterud IL, og idrettslaget har dedikert seg til å tilrettelegge for en mangfoldig rekke idretter. Dette gir alle, uavhengig av erfaring, muligheten til å engasjere seg og blomstre. Denne inkluderende tilnærmingen skaper et varmt og støttende fellesskap hvor hver eneste deltaker føler seg verdifull. Det er også verdt å merke seg at Roterud IL er en pionér på Lillehammer når det gjelder å inkludere barn og unge med funksjonsnedsettelser, og de har en unik posisjon som eneste tilbyder av en egen paragruppe.

Eidsiva ser frem til å videreføre samarbeidet med Roterud IL og støtte deres verdier for vekst og utvikling gjennom idrett og inkludering. Sammen har vi en ambisjon om å skape en lys fremtid for barn og unge på Lillehammer. Vi ser frem til at Roterud fortsetter deres engasjement for en positiv innvirkning i lokalsamfunnet og deler troen på at idretten kan inspirere, samle og fremme sunne livsstiler.