Tilbake til forsiden
Naturomgivelser sammen med digitalisering

Vi er på for deg!

Søppel blir til varmtvann i dusjen, et nettverk av strømledninger sørger for at lyset er på og fiber i bakken gir deg stabile filmkvelder. Vi er på for å sørge for at akkurat du og millioner av andre er på hver eneste dag.

Publisert: 30.01.2023

Eidsiva leverer daglig en rekke tjenester til nærmere en million kunder i Oslo, Akershus, Innlandet og Østfold, men hva innebærer det? Nettselskapet Elvia står for leveranse av strøm til 2 millioner nordmenn, fjernvarmeselskapet sørger for at sykehus, skoler og næringskunder får den varmen og energien de trenger og bredbåndsselskapet leverer tjenester til omkring 85 000 kunder.

Vi er også på for en fremtid som gir trygge rammer for de kommende generasjonene. I en tid hvor det er stadig større fokus på klimaspørsmål og energieffektivitet, er det viktigere enn noen gang å være til stede og vise at vi er på. Og det er akkurat det Eidsiva gjør.

Elvia forsterker og utvider strømnettet, og legger til rette for å levere ren og fornybar kraft. Bioenergi bidrar til å avlaste strømnettet og utvinne energi og varme ved å gjenbruke råstoff som ellers ville gått til spille, mens Bredbånd utvider fibernettet og jobber for sikker bruk og smart overføring av data for kunder.

Vi vil fortsette å arbeide for å levere høy kvalitet på våre tjenester og støtte omstillingen til et grønnere og mer bærekraftig samfunn, for på den måten bygger vi en fremtid som er på for alle.

Følg Eidsiva.