Tilbake til forsiden
Mange fargestreker i bølger

WiFi Proff til bedriftskunder

Har du fått med deg at vi tilbyr WiFi Proff til våre bedriftskunder?

Publisert: 12.01.2022

God dekning en selvfølge

WiFi Proff hos Eidsiva Bredbånd er et produkt som fokuserer på å gi best mulig brukeropplevelse. Vi utfører radioplanlegging og løsning tilpasses kundens behov og bruksområde. For eksempel vil et bilverksted kreve høy og stabil båndbredde til oppdatering av programvare på ulike biler. Et boligkompleks for studenter krever et annet oppsett der et stort antall ulike enheter vil være pålogget samtidig store deler av døgnet. Vi sørger for at deres bedrift får god WiFi.

Stadig flere enheter kobler seg opp mot det trådløse nettverket. Dette gjelder for blant annet mobiltelefoner, nettbrett og IoT dingser, for å nevne noen. Derfor er det viktig med god dekning, høy hastighet og et stabilt nettverk. Sikkerheten er helt essensiell, og vi sørger for at hovednettet og gjestenettet er sikkert slik at bedriften hele tiden er prioritert i nettet.

To karer sitter i en sofakrok og prater

Velg WiFi Proff

Med kunstig intelligens har vi en proaktiv løsning som identifiserer feil og problemer i systemet, og kommer med forslag til løsning som forbedrer opplevelsen. Du blir tildelt en veileder som følger deg gjennom hele prosjektet fra salgsfasen frem til levert produkt.

Med Eidsiva Bredbånds WiFi Proff sørger vi for full trådløs dekning til hele bedriften. Dere får en markedsledende teknologi og en kontroll som lever i sky og "lokalt" på hver infrastrukturenhet, som gir en unik stabilitet.

Vi er klare for å bistå dere i å bygge fremtidige tjenester og realisere deres behov.

Les mer om Eidsiva Wifi her.