Tilbake til forsiden

Pådrivere til det beste for samfunn, mennesker og klima

Hei!

I 130 år har Eidsiva vært en pådriver for utvikling av samfunnskritisk infrastruktur, og i dag går nærmere 1300 ansatte på jobb for å videreføre arven. Mye har forandret seg siden 1894, men vår forpliktelse til å bygge landet forblir. Vi elektrifiserer, utvikler og fortsetter å bygge et sterkt, bærekraftig samfunn for både mennesker og klima.

Les mer om Eidsiva-konsernet
Illustrasjon av Eidsiva-konsernet

Vårt moderne samfunn er avhengig av en stabil nasjonal digital grunnmur, og derfor jobber vi med å utvikle digitale løsninger for å svare opp dette behovet. I tillegg skal vi frigjøre kapasitet i nettet, og dermed legge grunnlaget for videre elektrifisering av Norge.

Eidsiva Energi AS er morselskapet i Eidsiva-konsernet, som også består av Elvia, Eidsiva Bredbånd, Eidsiva Bioenergi og Eidsiva Vekst. Samlet leverer vi tjenester til to millioner mennesker på Østlandet hver dag, gjennom lys i lampa, varme og internett.

Slik tar vi ansvar i den bærekraftige omstillingen
Gravemaskin og jorde sett ovenfra

"Eidsiva er posisjonert i sentrum av energiomstillingen, og har et fantastisk utgangspunkt for å bidra til å løse fremtidens klimautfordringer gjennom å øke kapasiteten i nettet, utbygging av ny fornybar energi og digitale løsninger"
- Konsernsjef Henning Olsen. 

Konsernsjef Henning Olsen
Foto: Jeanett Teigen
  • Vernekledde kollegaer ser på gravemaskin som graver
    Graving av fiber

Pådrivere til det beste for samfunn, mennesker og klima

Hver dag går nærmere 1300 medarbeidere på jobb for å bygge landet - til det beste for samfunn, mennesker og klima. 

Våre medarbeidere jobber med bredden av det som kreves for å levere pålitelig samfunnskritisk infrastruktur. Vårt fokus er å fremme robuste fagmiljøer og en positiv arbeidskultur gjennom vårt samfunnsoppdrag.

To kollegaer har en samtale i en trapp

Nysgjerrig på oss?

I Eidsiva-konsernet skjer det masse spennende. Vi deler fra vår arbeidshverdag, prosjekter, arrangementer på LinkedIn. Følg gjerne med! 

Kollegaer i Arendal 2023