Tilbake til forsiden

Gålå

Eidsiva oppgraderer nå til moderne fiberbredbånd for alle våre fritidsboligkunder på Gålå.

Famliebilder fritid

Gladnyhet til hytteeiere på Gålå

Oppgraderingen for eksisterende kunder er kostnadsfri, og alle våre kunder vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av teknisk utstyr på innsiden av hytta.

Prosjektet åpner for at fritidsboliger i samme coaxområde også kan få fiber uten ekstrakostnader eller egeninnsats. Dette forutsetter bestilling før arbeidene i de ulike områdene ferdigstilles.

Områder som er lagt til i prosjektet kobles opp fortløpende fra og med vinteren, og ferdigstilles neste sommer. Det er viktig at alle som ønsker fiber, tar kontakt med oss så snart som mulig, slik at vi får en ryddig og god progresjon på gravearbeidet. 

Send oss en uforpliktende henvendelse, så sjekker vi om du også kan få fiber til din fritidsbolig på Gålå.

Kontakt oss

Internett og TV på hytta

Få både internett og TV til din fritidsbolig! Med fiberkabel leverer vi et raskt og stabilt nett. Du deler ikke kapasitet med andre, og trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller om andre er på nett samtidig som deg. 

Se våre fritidsprodukter her

Famliebilder fritid

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva. Trykk her  for å lese mer om oppgraderingsprosjektet.

Vi er godt forberedt for oppgraderingen på Gålå, og har et betydelig nett av etablerte røranlegg i mange deler av områdene som skal oppgraderes. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester, tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området. Installering av fiber fra Eidsiva etter prosjektperioden, har veiledende pris på 4990kr, pluss egeninnsats på graving inn til hyttevegg - så ikke sitt på gjerdet, sjekk om du også kan få fiber til din fritidsbolig på Gålå. 


Les mer om prosjektet her

Sjekk om du kan få

Søk opp din adresse og se om vi kan levere til deg

Har du allerede bestilt?

Følg status på utbyggingen for din adresse

Vil du ha fiber til din fritidsbolig?

Tusen takk!

Ved en eventuelt bestilling av fiber, kommer denne som en bekreftelse på e-posten din.

Skjema som er sendt inn nå er ikke en aktiv bestilling, men en forespørsel om et uforpliktende tilbud. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig.

Ha en riktig god dag!