Tilbake til forsiden

Hafjell

Eidsiva oppgraderer nå til moderne fiberbredbånd for fritidsboligkunder i Hafjell.

Famliebilder fritid

Gladnyhet for hytteeiere i Hafjell

Eidsiva overtar og oppgraderer eksisterende infrastruktur for fritidseiendommene som har vært tilknyttet Alpin Infra. I forbindelse med prosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden. Tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

Send oss en uforpliktende henvendelse, så sjekker vi om du også kan få fiber til din fritidsbolig i Hafjell.

Kontakt oss

Internett og TV på hytta

Få både internett og TV til din fritidsbolig! Med fiberkabel leverer vi et raskt og stabilt nett. Du deler ikke kapasitet med andre, og trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller om andre er på nett samtidig som deg. 

Se våre fritidsprodukter her

Famliebilder fritid

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva. Trykk her  for å lese mer om oppgraderings prosjektet.

Det er etablert røranlegg i flere av områdene som skal oppgraderes og vi vil bruke eksisterende rør der det er hensiktsmessig. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området. Vi takker for tålmodigheten i innspurten av
vårt oppgraderingsprosjekt.

Les mer om prosjektet her

Sjekk om du kan få

Søk opp din adresse og se om vi kan levere til deg

Har du allerede bestilt?

Følg din status på utbyggingen for din adresse

Vil du ha fiber til din fritidsbolig?

Tusen takk!

Ved en eventuelt bestilling av fiber, kommer denne som en bekreftelse på e-posten din.

Skjema som er sendt inn nå er ikke en aktiv bestilling, men en forespørsel om et uforpliktende tilbud. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig.

Ha en riktig god dag!