Tilbake til forsiden

Hafjell nord

Eidsiva Bredbånd overtar og oppgraderer eksisterende infrastruktur tilknyttet fritidseiendommene som har vært tilknyttet Alpin Infra. I forbindelse med prosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden. Tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering.

Fritidsbilder

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva Bredbånd. Trykk her for å lese mer om oppgraderings prosjektet.

Det er etablert røranlegg i flere av områdene som skal oppgraderes og vi vil bruke eksisterende rør der det er hensiktsmessig. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Vi takker for tålmodigheten i innspurten av vårt oppgraderingsprosjekt: 
Synlig graveaktivitet i hyttefelter

Dialog og tilstedeværelse

God dialog er nøkkelen til raskere fremdrift. Vi ønsker derfor å være på tilbudsfronten med informasjon om prosjektet som foregår i hele Hafjell og stille oss disponible for spørsmål og avklaringer. Vi har flere ganger holdt informasjonsstand i Hafjell og besvart spørsmål om tjenestene våre og utbyggingsprosjektet. Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål. 

Har du bestilt?

Frem til du tar i bruk tjenester fra Eidsiva Bredbånd er dette nyttig informasjon å vite:

  • Du blir fakturert månedlig fra Ktech.

  • Oppstår det feil på tjenester eller anlegg meldes det på samme måte som tidligere.

  • Du beholder internett som i dag fra Ktech, frem til fiberen er koblet opp.

Her kan du se status på utbygging for din adresse
Famliebilder fritid

Har du ikke bestilt?

Tilbudet i prosjektperioden inkluderer installasjon og montering med kostnadsfri etablering og ingen egeninnsats på graving. Om du per i dag har tjenester fra Ktech / Alpin Infra og velger å ikke bestille tjenester fra Eidsiva, blir tjenestene koblet ned når fiberen er på plass til andre hytteeiere i samme område. For å benytte tilbudet - send oss en forespørsel via skjemaet nedenfor, så undersøker vi om vi kan levere fiber til din frittidseiendom.

Vil du ha fiber til din fritidsbolig?

Tusen takk!

Ved en eventuelt bestilling av fiber, kommer denne som en bekreftelse på e-posten din.

Skjema som er sendt inn nå er ikke en aktiv bestilling, men en forespørsel om et uforpliktende tilbud. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig.

Ha en riktig god dag!