Tilbake til forsiden

Carriers Forum 29. mai

Hvordan endrer ny teknologi etablerte forretningsmodeller?

Hvilke trusler og muligheter gir innføringen av ny teknologi for telekom- og teknologibransjen? Kom på årets konferanse og hør våre spennende foredragsholdere snakke om ny teknologi, sikkerhet og hvordan vi sikrer våre digitale verdier.

 

Illsutrasjon Carriers Forum

Tid

Onsdag, 29. mai 2024

klokken 16:00-21:00

Pris

500,-

Sted

Sommerro Hotell,

Sommergata 1, 0255 Oslo

Program

Våre speakere

Bente Sollid Storehaug

Bente  er gründer av Digital Hverdag (nå Bouvet ASA), styreleder i Placewise Group, Sonat og Task Alliance. Hun er en merittert teknologipionér og styreleder med omfattende styreerfaring i børsnoterte selskaper og teknologiske oppstartsbedrifter. Nominert til Woman Board Award og kåret til Norges 10. mektigste kvinne. Mottok Gulltaggen Ærespris i 2023. Foreleser ved BI Norwegian Business School.

Bente Sollid Storehaug

Jørgen Dyrhaug

Jørgen har arbeidet 14 år med sikkerhet i Forsvarsdepartementet før han startet i NSM i begynnelsen av 2013. Han er utdannet sivilingeniør fra NTH og har også erfaring fra privat sektor.

Jørgen Dyrhaug

Ida Ulimoen Myhre og Hilde Walter Moland

Ida Ulimoen Myhre er sivilingeniør i Indøk fra NTNU, med erfaring fra IT- og rådgivningsbransjen. Hun har de siste årene vært ansvarlig for utbyggingen og forvaltningen av fibernett i Eidsiva Bredbånd i rollen som direktør for nett og utbygging. Fra mai tiltrer hun stillingen som direktør for bærekraft og kvalitet i Eidsiva Bredbånd.

Hilde Walter Moland er en erfaren leder med over 20 års erfaring innen transformasjon og digitalisering i ulike roller. I sin nåværende rolle hos Eidsiva Bredbånd har Hilde ansvaret for å lede gjennomføringen av selskapets strategi innen datasentertjenester.

Ida Ulimoen Myhre og Hilde Walter Moland

Panelsamtale

Deltakere: 

Tor Morten Osmundsen, Divisjons Direktør Lyse Tele bedrift

Jon Christian Hillestad, Direktør Telia B2B

Ola Børke, Direktør Eidsiva Bredbånd

To kvinner som sitter og har en samtale

Påmelding

Takk, din påmelding er registrert!

Samtykke lagring

Laster kart

Informasjon om hotellet

Hotell Sommero ligger sentralt på Solli plass i Oslo. Hotellet ligger i de gamle lokalene til Oslo Lysverk, og er bare en kort spasertur unna Nationaltheatret stasjon. Trikk og buss stopper rett utenfor hotellet.

Historie

Carriers Forum – Norsk historie

Carriers Forum ble første gang arrangert i Norge i mai 2017. Arrangementet samler nesten 200 personer fra regionale og nasjonale aktører fra infrastrukturbransjen. Det første året var Easyfibre hovedtemaet med presentasjoner fra Eidsiva, Easyfibre, MEF og Bulk Infrastructure. Temaet for arrangementet i 2018 var: “Regional fibre enables 5G”, med Telia, Basefarm og Eidsiva som toppet agendaen. I 2019 ble det diskutert hvordan Carriere og ISP´er velger å tilpasse seg når fiber utbyggingen er ferdig, med deltakere med tung erfaring fra LOS, NTE Marked, Eidsiva og Bridge Technologies i en paneldebatt.

Svensk og dansk historie

Carrier Roundtable som konsept ble startet i 2001 i Sverige av Interxion. Det er nå et community med mer enn 700 medlemmer fra Carrier og IT-næringen i Sverige og Danmark. Medlemmene representerer Carriere, ISP-er, hardvare- og softwareleverandører, systemintegratorer, kvalifiserte innkjøpere av nettverkstjenester og forskjellige eksperter og konsulenter i carrier næringen. I Norge kalles arrangementet Carriers Forum og blir arrangert av Eidsiva uten noen formell kobling til Interexion.