Tilbake til forsiden
Bilde av bilverksted

Når bilverkstedet er 100% avhengig av internett

Oljesøl og verktøy er ofte det vi tenker på når noen sier "bilverksted". Men i et samfunn som blir stadig mer og og mer digitalt, følger også verkstedene med på digitaliseringen. Mer teknologi betyr også høyere krav til stabilt internett, og med Wifi fra Eidsiva opplever Mickelson Karosseri en mer stabil hverdag med internett-tilgang de kan stole på.

Publisert: 28.06.2024

Bilbransjen har vært gjennom store endringer de siste årene. Bilene vi kjører i dag er nærmest store datamaskiner og bilverkstedene har blitt høyteknologiske arbeidsplasser. Dette stiller større krav til stabilt internett for å kunne oppdatere bilene eller software som er implementert i kjøretøyene. En mer papirløs hverdag gjør oss også mer avhengige av et stabilt nett. Mickelsons Karosseri er derfor 100% avhengig av internett hver eneste arbeidsdag. Dette gjelder både når de skal bruke stemplingsur, biloppdateringer, bruke fargeblander for lakkering og ved fjernassistanse. Det merkes raskt på forretningen når internettet er ustabilt, både når det gjelder kundeopplevelse og inntjening. 

Tidligere opplevde vi at oppdateringer av bilsystemer kunne feile i opptil fire dager før det ble oppdatert.

Elisabeth Mickelson, Mickelson Karosseri

Disse forsinkelsene var verken bra for forretningen eller kunden, og dette skjedde kun fordi verkstedet hadde utdaterte WiFi-løsninger. Løsningen for Mickelson Karosseri ble å installere Eidsiva Wifi i bilverkstedet. med Eidsiva Wifi opplever Mickelson karosseri nå en stabil og høy hastighet på alle tjenester på verkstedet. Endelig kunne de kjøre oppdatering av biler uten avbrudd og kundene fikk tilbake bilene raskere enn tidligere, noe som har mye å si for kundeopplevelsen. Verkstedet opplever nå enda oftere enn før at fornøyde kunder gir gode tilbakemeldinger og anbefalinger videre til andre.  

Hvorfor er internettet ustabilt?

Ustabilt Wifi kan ha mange årsaker. Her kan du lese mer om noen av årsakene. 

Les mer om Wifi

Opplev pålitelig og rask Wifi for bedriften din

Med vår Wifi er du sikret stabil og sømløs tilkobling overalt i bedriftens lokaler. Unngå nedetid og forbindelsesproblemer - med vår løsning får du enestående dekning og hastighet som støtter alle dine forretningsbehov. 

Ethernetkabel og fiberkel