Tilbake til forsiden
Peak Shaper lanseringsbilde. Mintgrønn filter over konteiner med batterier samt Peak Shaper logo øverst til høyre

Peak Shaper lanserer nettside

Konsernets batteritjeneste Peak Shaper lanserer egen nettside!

Publisert: 23.01.2023

Nå er peakshaper.no live, og klar til å ønske velkommen til potensielle kunder eller andre interessenter! Nettsiden vil fungere som en portal for målgruppen, og andre som er nysgjerrig på å lære mer om tjenesten. 

Batteritjenesten Peak Shaper tilbyr profesjonell rådgivning i kombinasjon med fleksibel leie av standardiserte batterimoduler. Peak Shaper flytter energi i tid, og reduserer behovet for forsterket nett og økt kapasitet.

Våre rådgivere bistår hele prosessen fra behovsanalyse og detaljprosjektering, til installasjon og drift. Løsningen skaleres og tilpasses kundens behov, og tilbys kunder gjennom en fleksibel leieavtale.

Peak Shaper vil være med å forme fremtidens energisystem, og fungere som et alternativ til å forsterke strømnettet. Det vil være et fleksibelt verktøy som hjelper samfunnet med å møte den voksende tilknytningskøen av kunder til strømnettet. 

Tjenesten leveres av Eidsiva Vekst, som er en del av Eidsiva-konsernet. Daglig leder i Eidsiva Vekst er Innovasjonsdirektør i Eidsiva, Torstein Sole-Gärtner. Målet med Eidsiva Vekst er å skape vekst til konsernet gjennom forretningsutvikling, konseptutvikling og innovasjonsinvesteringer. Peak Shaper er en av flere spennende prosjekter og tjenester som pågår.