Tilbake til forsiden
Nettfilter

Sikkerhetsseminar for kommuner

Tirsdag 23. april hadde vi sikkerhetsseminar for kommuner og bedrifter! Ledet av sikkerhetseksperter fra Netsecurity og vår egen Vidar Sandland fikk de nesten 50 deltakerne en unik mulighet til å lære mer om sikkerhet, sårbarhet og hvordan beskytte seg mot digitale angrep.

Publisert: 26.04.2024

Hele samfunnet, fra nasjonalt nivå, til kommuner, bedrifter og enkeltpersoner må øke den digitale motstandskraften var budskapet som ble formidlet av våre foredragsholdere.  

Eidsiva er partner i Norges første næringsklynge innen cybersikkerhet, The Norwegian Cluster for Cyber Security. Hovedformålet med clusteret er å utvikle innovative cybersikkerhetsløsninger samt styrke samarbeidet mellom våre partnere og akademia for å møte de nye sikkerhetsutfordringene vi står ovenfor 

-I Eidsiva ser vi at sikkerhetstjenester er etterspurt, og at det er en forventing og et samfunnsansvar som vi skal levere på. Ikke minst er det et spennende forretningsområde. Vi skal beskytte bedriftskunder og kommuner slik at de kan ha en sikrere hverdag.

Vidar Sandland, Fagdirektør Sikkerhetstjenester

Eidsivas sikkerhetstjenester skal beskytte mot alt som truer konfidensialitet, integritet eller tilgjengeligheten til en bedrift. Kunden kjøper seg trygghet i form av at noen følger med på systemene dine.