Tilbake til forsiden

Studenter og nyutdannede

Er du en nysgjerrig og ambisiøs student eller nylig utdannet? Hos oss får du en unik mulighet til å forme din karriere i energibransjen, og være en pådriver for fremtiden.

Er vi ditt stopp i sommer?

Kickstart din karriere hos oss! Hver sommer åpner Eidsiva dørene for engasjerte sommerstudenter innenfor en rekke fagretninger. Sommerstudentene får førstehåndserfaring i et av Norges største energi- og telekomkonsern. 

Les om hvordan det var å være sommerstudent hos Eidsiva Bioenergi her.

Kollegaer i livlig samtale ute

Graduateprogram i Elvia

I Elvia har du mulighet til å delta i vårt interne graduateprogram, hvor du i løpet av to år får mulighet til å jobbe i ulike avdelinger og delta i spennende prosjekter. Det skreddersydde programmet gir deg som nyutdannet en unik sjanse til å sikre en fast stilling i Elvia etter fullført program. 

En kvinne som sikrer hjelmen sin

Trainee Innlandet

Som trainee får du mulighet til å utnytte din kompetanse og bakgrunn, og bidra inn i vårt samfunnsoppdrag. Gjennom god oppfølging og veiledning får du innsikt i en spennende bransje, og videreutviklet din kunnskap både praktisk og teoretisk. Vi ser verdien av å ta inn traineer som kan utfordre oss og sørge for at både vi og samfunnet er på. Bli kjent med noen av våre tidligere traineer her.

Les mer om ordningen her.

To kollegaer på en arbeidsstasjon