Tilbake til forsiden

Studenter og nyutdannede

Er du en nysgjerrig og ambisiøs student eller nylig utdannet? Hos oss får du en unik mulighet til å forme din karriere i energibransjen, og være en pådriver for fremtiden.

Er vi ditt stopp i sommer?

Kickstart din karriere hos oss! Hver sommer åpner Eidsiva dørene for engasjerte sommerstudenter innenfor en rekke fagretninger. Sommerstudentene får førstehåndserfaring i et av Norges største energi- og telekomkonsern. 

Kollegaer i livlig samtale ute

Graduateprogram i Elvia

I Elvia har du mulighet til å delta i vårt interne graduateprogram, hvor du i løpet av to år får mulighet til å jobbe i ulike avdelinger og delta i spennende prosjekter. Det skreddersydde programmet gir deg som nyutdannet en unik sjanse til å sikre en fast stilling i Elvia etter fullført program. 

En kvinne som sikrer hjelmen sin

Trainee Innlandet

Som trainee i Eidsiva-konsernet gjennom Trainee Innlandet, får du mulighet til å utnytte din kompetanse og bakgrunn, og bidra inn i vårt samfunnsoppdrag. Gjennom god oppfølging og veiledning får du innsikt i en spennende bransje, og videreutviklet din kunnskap både praktisk og teoretisk. Vi ser verdien av å ta inn traineer som kan utfordre oss og sørge for at både vi og samfunnet er på.

Les mer om Trainee Innlandet her.

To kollegaer på en arbeidsstasjon