Tilbake til forsiden

Game changer

I gamingmiljøene er det mange med høy teknisk kompetanse, kreative og analytiske evner. Dette, i tillegg til et strategisk tankesett er egenskaper som er svært nyttig i arbeidslivet.

Relevant innhold til digital inkludering

Søknadsperioden er over

⚠️ Vi tar for tiden ikke inn flere søknader til denne stillingen. Eidsiva vil gjerne takke alle som har sendt inn en søknad og vil kontakte de som har blitt valgt ut til videre prosess.

Eidsiva vil investere i fremtidens game changere. Derfor rekrutterer vi gamere til Eidsivahuset, felles bolig og ansettelse – hvor oppdraget er å spille og utfordre.

Gaming er en global bevegelse som aktiverer på tvers av kjønn, alder, geografi, kultur og språk. 96 % av norske gutter under 20 år spiller daglig, tallet for jenter er litt lavere.

I Eidsiva ser vi gaming som en viktig ressurs som kan bidra til utvikling og nye løsninger – som inkluderer våre kunder i en enklere hverdag og gir oss lønnsom vekst.

Eidsivahuset, som er en felles bolig for gamerne, blir en arena for bofellesskap, spill og sosiale aktiviteter. Boligen vil ligge i Lillehammer eller Hamarområdet.

Eidsiva stiller nødvendigvis ikke krav til formelle papirer eller imponerende jobb-CV – vi vil like gjerne ha de som har evne til å tenke utenfor boksen, og som kan utfordre Eidsiva til innovasjon og løsningsutvikling.

Eidsiva game changere vil jobbe på tvers i Eidsivas organisasjon, hvor deres kunnskap og ferdigheter blir verdifulle drivere for å skape fremtidens løsninger.