Tilbake til forsiden
Anne

Jobbet med stjerneprodusent i USA

HilsPÅ Anne Igeltjørn

Hun har hatt stjerneprodusent som læremester, er gründer og har mastergrad. Nå gleder hun seg til å se på Eidsiva med nye briller.

-Velkommen!

Anne Igeltjørn åpner døren med et stort smil. Hun er sannsynligvis verdens blideste romeriking. 30-åringen fra Rælingen, har gått «all in» som Game Changer på Hamar og kjøpt seg leilighet med utsikt rett mot Eidsiva-bygget fra balkongen. 

-Til sommeren kan vi invitere hele Eidsiva hit på grillfest, smiler hun.  

Anne har ikke fått alt på plass enda, men det viktigste er i orden: Hun har malt hele leiligheten i en spesiell farge for at et bilde fra fantasy-serien «Ringenes Herre» skal passe inn i stuen. 

Nå skal hun selv forsøke å passe inn i Eidsiva som en av fire gamechangere med unik kompetanse.

-Jeg har mange ganger sagt at jeg vil begynne å trene, men jeg har fortsatt ikke gjort det. Å endre noe er tungt og tar tid, men jeg håper vi kan motivere alle som jobber i Eidsiva til å finne en Game Changer i seg selv, sier hun.

Spørsmålet hun svarte på var ganske enkelt: 
Å være en Game Changer handler om endring. Hvordan kan du påvirke Eidsiva til å bli bedre? 

Hun har mange tanker rundt spørsmålet og synes Eidsiva virker som et selskap som tør å gjøre noe annerledes og ikke minst gi folk med et annet utgangspunkt en sjanse.

Anne

-Vi trengte ikke å sende inn CV en gang. Dette var noe veldig annerledes og noe som fanget oppmerksomheten min ganske umiddelbart.

Men hun trodde ikke hun skulle bli én av de fire GameChangerne. 

-Jeg satt på internett og kom over annonsen fra Eidsiva. Jeg trodde først det var et rent e-sport-prosjekt, men så skjønte jeg at de ville ha tak i folk som var glad i gaming. Og det er jeg jo, så jeg slang inn en søknad. Så ble jeg med i runde etter runde, og trodde jeg skulle ryke ut hver gang, men nå sitter jeg her da. Og jeg gleder meg som et barn. Jeg har ikke tenkt på noe annet de siste månedene. Jeg har laget en smørbrødliste med ting jeg vil jobbe med og utforske, forteller Anne entusiastisk.  

Det er liten tvil om at hun tar fatt på oppgaven som Game Changer med stor iver, men hva liker en driftig karrieredame på 30 år å gjøre på fritiden? 

-Jeg er veldig glad i musikk, leser bøker og gamer en del. Da går det i bilspill og Call of Duty stort sett. Det er spill som passer meg. 

-Du er jo veldig blid og sprudlende, men alle mennesker blir litt irritert innimellom. Hvordan håndterer du det?

-Da spiller jeg trommer og skytespill. Det er altså så deilig og banke løs på de trommene eller gå løs på folk i dataspill. Aggresjonen går ikke utover noen, men jeg blir kvitt alt sammen, sier hun og ler av seg selv. 

Men Anne har flere hobbyer. Faktisk har hun innredet eget mini-studio i leiligheten.

For hun spiller selvsagt gitar. Fascinasjonen for musikk har hun hatt hele oppveksten på Rælingen. Senere begynte hun også å studere musikk på Rena og lage låter. Hun dro på utveksling til New York og fikk oppleve å være tett på flere store produsenter og lydteknikere som har jobbet med Lady Gaga, Kate Bush, The Roots og Coldplay.

Anne

-Det var et halvår hvor jeg følte meg utilpass og hadde det helt sinnssykt fett på samme tid. En utrolig merkelig følelse, men det var skikkelig gøy. 

Hjemme i den nyinnflyttede leiligheten på Hamar har hun både gamingstol og digitalt trommesett. Det har hun integrert i arbeidshverdagen sin. 

-Hvis jeg blir litt tung i hodet mitt, er det deilig å koble av med noe helt annet i 15 minutter. Om det er trommer eller gaming eller elgitar kommer an på humøret jeg er i.

Hun har også hatt stor interesse for medier og kommunikasjon, og på bachelorstudiene i IT fikk hun god kontakt med sin foreleser. I 2019 startet de sitt eget selskap sammen, hvor Anne ble daglig leder.  Det ble imidlertid en stor oppgave å sjonglere ved siden av studiene, derfor valgte de å ansette en prosjektleder i 2021. Etter at hun hadde hun fullført mastergraden sin i universell utforming i 2021, fortsatte hun som daglig leder frem til 2023. 

-Hvorfor valgte du å fordype deg i det? 

-Det er noe som er nødvendig for noen, men bra for alle. Produkter og innhold blir bare bedre av det. Så det ligger mitt hjerte nært. 

I arbeidsprøven i forbindelse med Game Changer-rekrutteringen svarte hun på hvilken metode hun vil bruke for å løse problemstillinger i Eidsiva. 

-Jeg har veldig tro på å forstå målgrupper og deres behov. Så det var min inngang i dette prosjektet. Jeg vil lære kundene å kjenne for å identifisere problemer vi kan løse.

-Er du stolt over å være en Game Changer? 

-Ja! Jeg får ikke berømmet Eidsiva nok for dette prosjektet. Hvem vil ikke være en Gamechanger? I mitt hode er dét det kuleste man kan være i livet, avslutter hun.